Fysiotherapie zit in het basispakket

Zoals u aan de vele logo's onderaan deze pagina kunt zien, hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. U hoeft daardoor dus meestal geen eigen bijdrage te betalen. Afhankelijk van de polis die u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten, kunnen er wel beperkingen zijn wat betreft het aantal behandelingen, of het maximaal te vergoeden bedrag, dit kunt u zelf nagaan bij uw zorgverzekeraar. Hieronder vindt u een lijst met de in 2017 geldende tarieven.

Geen eigen risico

De behandeling fysiotherapie telt niet mee voor uw eigen risico. Een uitzondering hierop vormt de behandeling van chronische aandoeningen die staan vermeld op de lijst Borst. De eerste 20 behandelingen van deze aandoeningen worden alleen vergoed wanneer u daar een aanvullende verzekering voor hebt afgesloten. Vanaf de 21e behandeling worden deze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Voor meer informatie kunt u het best contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Voor fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, arbo-advies, echo-diagnostiek en diagnostisch advies is geen verwijzing van een arts nodig. Bij klachten met een chronisch karakter, die vermeld staan op de lijst Borst, heeft u wel een schriftelijke verwijzing nodig voor fysiotherapie.


Tarieven 2017

Soort behandeling   Prijs
Screening (nr. zorgverzekering: 1850)   € 13,20
Onderzoek na screenings (nr. zorgverzekering: 1860)   € 28,15
Fysiotherapie consult (nr. zorgverzekering: 1000)   € 28,65
Intake en onderzoek na verwijzing (nr. zorgverzekering: 1870)   € 39,90
Aan huis behandeling fysiotherapie   € 41,35
Diagnostisch Consult   € 52,65
Telefonisch consult   € 13,20
Lang consult met complexe en/of meervoudige zorgvragen   € 42,95

 

 
Fysiotherapie-Dreesweg
Dr.Willem Dreesweg 430 A
1188LE Amstelveen

routebeschrijving
Openingstijden:

ma t/m vr 09.00 - 18.00 uur.
zaterdag: alleen op afspraak
zondag: gesloten