Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.

Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Een fysiotherapeut komt vaak in beeld wanneer er sprake is van een langdurig herstel van een patient na een ongeluk of gewoon het verstappen waarbij u bijvoorbeeld uw enkels heeft overbelast, of de sporter die het de nodige blessure oplopen, maar ook voor klachten zoals
:

> Stijfheid
> Een tintelend gevoel
> Verkrampte spieren
> Pijnlijke en stramme gewrichten
> Een slechte houding
> Vermoeidheid
> Hoofdpijn
> Beperkingen in uw bewegingsvrijheid


Veel mensen hebben bovengenoemde klachten maar schenken daar weinig tot geen aandacht aan en blijven met deze klachten te lang doorlopen.
Uw fysiotherapeut kent het menselijk lichaam als geen ander en kan met zijn deskundigheid het probleem benoemen en de je daarvoor de juiste behandelswijze kiezen.


Aandachtsgebieden

Dit zijn "niet-officiële" specialisaties, waar de betreffende therapeut zich extra op heeft toegelegd middels aanvullende cursussen en opleidingen.
> Bekkenbodemklachten
> Geriatrie
> Lymfedrainage
> Oedeembehandeling
.> Sport

Specialiaties

Therapeutische elastische kousen
Sport elastische kousen

 

 

 
Fysiotherapie-Dreesweg
Dr.Willem Dreesweg 430 A
1188LE Amstelveen

routebeschrijving
Openingstijden:

ma t/m vr 09.00 - 18.00 uur.
zaterdag: alleen op afspraak
zondag: gesloten